Lunch kado voor twee: heerlijke lunch nu ook gratis aanbod

Een lunch voor twee is een aangename verrassing voor bourgondische mensen, leuk om weg te geven bij een jubileum of andere herdenking, het is een kado voor 2 personen.

heerlijke lunch kado voor twee

Lunch kado voor twee: heerlijke lunch nu ook gratis aanbod

De verrassing bestaat uit een bestedingsbon voor twee personen om een lunch, het is een komplete lunch dus je hoeft niet te eten voor je van huis gaat. De bestedingsbon is dus in heel Nederland in te wisselen bij tientallen restaurants, de adressen zijn erbij.

Lunch voor twee een leuk idee

Wanneer twee mensen bijvoorbeeld 12,5 jaar getrouwd zijn dan is het leuk om een verrassing te geven, dan is de lunch for 2 dus een mooi kado. Gezellig er op uit om een te lunchen, dat komt de sfeer ten goede. Het kado is tot 1 jaar na de aanschaf datum te gebruiken

Kijk voor meer informatie op de webshop : Klik hier

Een lunch voor twee 

Een lunch voor twee is dus een leuk uitje voor twee personen die je graag wat leuks wilt geven, je kunt dit natuurlijk zo maar geven maar ook als kado bij een feestje, of als bedankje ter waardering van hulp of werk dat iemand voor je gedaan heeft. Een heerlijk lunch om samen een paar gezellige uurtjes te beleven, dat zal de ontvanger waarderen.

Een weekje uit voor twee

Voor jublileum en herdenking is aansluitend een weekje vakantie een goed vervolg na de lunch, reserveer een weekje vakantie naar Hongarije, om in een rustige omgeving lekker verwend te worden en tot rust te komen. Diverse geselecteerde appartementen en kamers die voldoen aan de eisen die wij stellen, met verblijf aan het Balatonmeer of meer in de heuvels van het Balaton Hoogland, van natuur, wandelen, steden en wellness vakantie alles is hier aanwezig. Wens je ook half of vol pensioen dat kan er allemaal bij, zelfs een wijnproeverij in een van de wijnkelders is heel het jaar door een leuk verzet.

In Hongarije kun je nog heerlijk genieten voor niet te veel geld, op gebied van uit eten is het nog genieten met prijzen zoals die 50 jaar geleden in Nederland waren, verdiep je eens in dit mooie land en ga deze uitdaging aan.

Lunch voor twee met broodjes en meer

Boekingen in Hongarije krijgen een lunch voor twee kado, die men kan gebruiken in de week vakantie die geboekt is, een leuk lunch kado met broodjes en meer helemaal gratis kado. Heb je andere wensen dan hoor ik het graag, want we willen het naar uw zin maken, alles is mogelijk en het is geen massa produktie, dus wil je echt exclusief genieten laat hier onder een bericht achter. De berichten worden niet geplaatst op de website !!

  • Het zal je maar gebeuren
  • Je krijgt daar zonder te zeuren
  • Ineens een lunch kado
  • Dat laat ik niet gaan ik ga zo
  • Naar Hongarije voor de eerste keer
  • Na enige dagen denk je over meer
  • En zeker het volgende jaar
  • Naar verblijf je zeker weer daar

Bestel nu hier direct uw kado

Of boek een vakantie voor twee je doet het zo :

Plaats hieronder een reactie voor een vakantie voor twee, per omgaande ontvangt u een leuk aanbod met gratis lunch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *