Een ontbijt voor twee: leuke gratis verrassing voor twee personen

Een ontbijt voor twee is een aangename verrassing voor bourgondische mensen, leuk om weg te geven bij een jubileum of andere herdenking, het is een kado voor 2 personen.

ontbijt voor twee personen

Een ontbijt voor twee: leuke gratis verrassing voor twee personen

Deze verrassing bestaat uit een bestedingsbon voor twee personen om een heerlijk ontbijt te gebruiken bij een van de aangesloten culinaire bedrijven, het is een kompleet ontbijt dus je kunt direct uit bed naar het restaurant wat je hebt uitgekozen De bestedingsbon is dus in heel Nederland in te wisselen bij tientallen restaurants, de adressen zijn erbij.

Ontbijt voor twee een leuk idee

Bij herdenkingen van bijvoorbeeld 12,5 jaar getrouwd zijn dan is het leuk om een verrassing te geven, dan is een ontbijt for 2 dus een uitstekend kado. Gezellig er op uit om te gaan ontbijten in een restaurantje in de buurt, dat komt de sfeer ten goede. Het kado is tot 1 jaar na de aanschaf datum te gebruiken

Kijk voor meer informatie op de webshop : Klik hier

Een ontbijt voor twee 

Een ontbijt voor twee is dus een leuk uitje voor twee personen die je graag wat leuks wilt geven, je kunt dit natuurlijk zo maar geven maar ook als kado bij een feestje, of als bedankje ter waardering van hulp of werk dat iemand voor je gedaan heeft. Een heerlijk ontbijt met broodjes en alles wat erbij hoort, om samen een paar gezellige uurtjes te beleven.

Een weekje uit voor twee

Voor jublileum en herdenking is aansluitend een weekje vakantie een goed vervolg na het ontbijt, reserveer een weekje vakantie naar Hongarije, om in een rustige omgeving lekker verwend te worden en tot rust te komen. Diverse geselecteerde appartementen en kamers die voldoen aan de eisen die wij stellen, met verblijf aan het Balatonmeer of meer in de heuvels van het Balaton Hoogland, van natuur, wandelen, steden en wellness vakantie alles is hier aanwezig. Wens je ook half of vol pensioen dat kan er allemaal bij, zelfs een wijnproeverij in een van de wijnkelders is heel het jaar door een leuk verzet.

In Hongarije kun je nog heerlijk genieten voor niet te veel geld, op gebied van uit eten is het nog genieten met prijzen zoals die 50 jaar geleden in Nederland waren, verdiep je eens in dit mooie land en ga deze uitdaging aan.

Ontbijt voor twee met broodjes en meer

Boekingen in Hongarije krijgen een ontbijt voor twee kado, dat men kan gebruiken in de week vakantie die geboekt is, een leuk ontbijt kado met broodjes en meer helemaal gratis kado. Heb je andere wensen dan hoor ik het graag, want we willen het naar uw zin maken, alles is mogelijk en het is geen massa produktie, dus wil je echt exclusief genieten laat hier onder een bericht achter. De berichten worden niet geplaatst op de website !!

  • Wie wil er geen heerlijk ontbijt
  • Nee zeggen is het geen je mijd
  • Ik raad het aan om het te doen
  • Want een gratis ontbijt scheelt poen
  • De vakantie moet je betalen
  • Maar daar zul je niet om malen
  • Voor je het weet ben je hier weer
  • Bedankt alvast en tot de volgende keer

Bestel nu hier direct uw kado

Of boek een vakantie voor twee je doet het zo :

Plaats hieronder een reactie voor een vakantie voor twee, per omgaande ontvangt u een leuk aanbod met gratis ontbijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *